The Texan Tortilla's
Benodigdheden
- Brikettenstarter
- Mengkom
Ingrediënten
- 500 gr kippendijen
- 50 gr ‘The Texan’ kruiden
- 1 el olie
Voor de guacamole:
- 2 eetrijpe avocado's
- 1 sjalotje
- 1 tomaat
- 2 tenen knoflook
- 1 rode chilipeper
- 1 limoen
Voor de Ranch Sauce:
- 1 teentje knoflook
- Naar smaak zout
- 1 handvol verse peterselie
- 2 el verse bieslook
- 240 ml mayonaise
- 120 ml zure room
- 1 el melk
- 1/2 tl worcestershire-saus
- paar druppels tabasco
- 1/4 tl paprikapoeder
- 2 tl citroensap
Instructies
- Meng de olie en de kruiden in een schaal, en voeg hier bij de reepjes kippendijen. Meng dit alles en laat het 30 min intrekken.
- Quacamole maken: snij de sjalot, peper, knoflook en de tomaat fijn. Schil de avocado en snij deze in bokjes. Meng dit alles in een kom, en maak het fijn tot een smeuïge massa. Snij de limoen en pers deze hier in uit, meng dit alles en zet het in de koelkast.
- Ranch Saus maken: snij de knoflook, peterselie, en de bieslook in stukjes. Meng dit alles te samen in een kom met de rest van de Ranch Sauce ingrediënten.
- Go, Go, Go, Fire Up Your Starter!
- Verhit de skillet en je Dutch Oven met briketten. Plaats de tortilla in de DO om op te warmen. Leg het vlees in de skillet per portie en bak deze .
- Pak een tortilla leg hier op het vlees, garneer dit met de quacamole, Ranch Sauce en eventueel wat sla.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!