The Hungarian Goulash Soep

Nog geen beoordelingen

Ingrediënten
  

  • 500 Gram riblappen
  • 1 el bloem
  • Klein blikje tomatenpuree
  • 3 Paprika’s
  • 2 Uien
  • 250 gr champignons
  • 1 Wortel
  • 2 Aardappels
  • The Hungarian kruiden

Instructies
 

  • Snij alle groente in stukjes.
  • Snij het vlees in blokjes en bestrooi deze met de bloem.
  • Doe de olie in de BBQ Pan en bak het vlees hier in, voeg de tomatenpuree en de ui toe.
  • Voeg de “The Hungarian” kruiden toe en blus het geheel met water af. Laat het sudderen voor circa 1½ uur.
  • Voeg de rest van de groente toe en eventueel extra water tot alles onder het vocht staat.
  • Laat het geheel 30 minuten rustig doorkoken, en voeg eventueel nog wat water toe tot de gewenste dikte.
  • Serveer de soep met een heerlijk stokbroodje.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!