The Hungarian Goulash Soep
Benodigdheden
Ingrediënten
- 500 Gram riblappen
- 1 el bloem
- Klein blikje tomatenpuree
- 3 Paprika’s
- 2 Uien
- 250 gr champignons
- 1 Wortel
- 2 Aardappels
- The Hungarian kruiden
Instructies
- Snij alle groente in stukjes.
- Snij het vlees in blokjes en bestrooi deze met de bloem.
- Doe de olie in de BBQ Pan en bak het vlees hier in, voeg de tomatenpuree en de ui toe.
- Voeg de “The Hungarian” kruiden toe en blus het geheel met water af. Laat het sudderen voor circa 1½ uur.
- Voeg de rest van de groente toe en eventueel extra water tot alles onder het vocht staat.
- Laat het geheel 30 minuten rustig doorkoken, en voeg eventueel nog wat water toe tot de gewenste dikte.
- Serveer de soep met een heerlijk stokbroodje.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!