Sweet 'n Spicy Beefstew

Nog geen beoordelingen

Ingrediënten
  

  • 600 gram runderriblappen in blokjes
  • 2 el bloem
  • Scheutje olie om te bakken
  • 200 gram uien in ringen
  • 100 gram winterwortel in plakjes
  • 1/2 potje Frontier Cooking Campfire Beans
  • 1/2 flesje bier bruin/donker
  • 2 tl Szeged Steak Rub

Instructies
 

  • Bestuif het vlees met de bloem. (de bloem bindt de saus van de stew). Go, Go, Go, Fire up The Q voor 'directe' garing
  • Verhit de olie in de The Windmill BBQ Pan en bak het vlees, in delen, goed aan. Rondom donker bruin geeft de meeste en lekkerste smaak.
  • Als je al het vlees gebakken hebt, doe je alles terug in de pan en bak je de uien en de wortel schijfjes mee.
  • Maak nu je BBQ klaar voor 'indirecte' garing op circa 100°C.
  • Voeg de Campfire Beans toe samen met de Szeged Steak Rub. Doe hierna het bier erbij zodat het vlees volledig onder het vocht staat.
  • Na ongeveer 4 uur stoven is de beefstew klaar!
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!