Smoked Bone-in Loin Pork

Nog geen beoordelingen

Benodigdheden

Ingrediënten
  

Voor de saus:

  • 1 klontje roomboter
  • 1 el olijfolie
  • 1 fijngehakte rode ui
  • 1 el oregano
  • Grote knoflookteen
  • el dijon mosterd
  • 1 blokje bouillon knoflook
  • 1 el dille
  • 50 gram cheddar
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 1 kleine bosui in ringen
  • 1 kop heet water
  • Wat extra heet water
  • 1 hand pijnboompitten

Instructies
 

  • Snijd de vetlaag in, maak een ruitpatroon zorg dat je niet door het vet heengaat. Zout de vet kant en zet de rack in de rub en laat dit 1 uur intrekken.
  • Steek je Q aan en breng hem naar 107°C, richt hem in op indirecte manier. Voeg het rookhout toe.
  • Stel je thermometer in op 65°C, steek hem in het vlees plaats hem op de Q en sluit de deksel.
  • Plaats je skillet op je warmtebron doe er een klontje roomboter en een beetje olijfolie in en laat de boter smelten.
  • Voeg de rode ui, knoflook en oregano toe, als de ui zacht is voeg dan de mosterd toe en roer alles goed door elkaar.
  • Doe de bouillon in een kopje heet water en voeg dit toe, verdeel de bosui en de kaas over de skillet. Roer het pas door als de kaas is gesmolten. Voeg extra water toe om het niet droog te laten koken en de juiste dikte te krijgen.
  • Grill de pijnboompitten 10 minuten laat ze afkoelen op stuk keukenrol papier.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!