Pork Belly Ponytail By Martijn

Nog geen beoordelingen

Benodigdheden

  • Vuur&Rook Glaze kwast
  • Vuur&Rook Cherry Blocks

Ingrediënten
  

  • 1 kg Pork Belly Pony Tail
  • Angus&Oink Meat Co Lab Glazed & Confused– Bbq Sauce & Glaze
  • Appelsap

Instructies
 

  • Go, Go, Go Fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing op 110°C, en voeg 2 cherry blocks toe.
  • Leg je Pork Belly Pony Tail op de BBQ en gaar deze tot een kern van 72°C.
  • Doe wat Angus&Oink Glazed&Confused en appelsap (verhouding 3:1) in een saus pannetje en verwarm deze met de sauce.
  • Glaze je Pork Belly Pony Tail dik in met de sauce en doe de deksel weer op je BBQ voor circa 10 min. of totdat de sauce is opgedroogt, herhaal hierna nog 2 keer.
  • Snijd de Pork Belly Pony Tail in fijne reepjes/plakjes en serveer op een vers broodje met evt. wat sla en gesneden cherry tomaatjes en ja (!!) wanneer je nog wat sauce over hebt…. Doe gerust nog wat extra hiervan op het broodje!!

Enjoy and watch out for your Fingers.

    Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!