No Rubbish Hotdog
Ingrediënten
- 4 hotdogs
- Potje No Rubbish Fast & Flavoured all purpose
- Kuipje Eru Prestige smeerkaas
- Pakje ontbijtspek
- The Rose Garden Roses Are Red BBQ Sauce
- 4 hotdog broodjes
Instructies
- Steek de BBQ alvast aan en laat hem tot een temperatuur van 150°C komen. Richt de bbq zo in dat er indirect gegrild kan worden.
- Snij ondertussen de hotdogs in over de gehele lengte en smeer daar de Eru Prestige tussen.
- Kruid de ontbijtspek met de rub van No Rubbish.
- Wikkel de ontbijtspek om de hotdogs heen en kruid het nog wat bij met de rub.
- Leg de hotdogs op de BBQ die inmiddels 150°C is en laat ze even 15 minuutjes liggen.
- Snij de hotdog broodjes open en leg ze ook even op de bbq tot ze geroosterd zijn.
- Smeer na die 15 minuten de hotdog in met The Rose Garden Roses are Red Sauce naar keuze en herhaal dit na 5 minuten nogmaals.
- Haal de hotdogs van de bbq en leg ze op de broodjes en smullen maar!!!
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!