Lillie’s Smoked Tri-Tip
Benodigdheden
- 1kg Tri-Tip/Maminha/Ezeltje/Liesstuk
- Vuur&Rook Cherry Wood Blocks
- Lillie's Q-Rub
- Lillie's Smoky BBQ Sauce
Instructies
- Rub de Tri-Tip met de Lillie's Q-Rub, en laat deze 12 uur intrekken.
- Go, Go, Go, Fire Up The Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C) en voeg 2 Vuur&Rook Cherry Blocks toe.
- Leg de Tri-Tip op je BBQ tot een kerntemperatuur van 55°C.
- Als je Trip-Tip een kern van 55°C heeft bereikt, haal deze dan van je BBQ en laat hem 15 minuten rusten.
- Snijd het vlees in dunne plakken (tegen de draad in).
- Serveer hem met je favoriete Lillie's BBQ Sauce!
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!