Kip Tandoori

5 van 2 stemmen

Benodigdheden

  • What-a-Wok

Ingrediënten
  

  • Kippendijen
  • Griekse yoghurt
  • Verse Koriander
  • Kwark
  • Zonnebloemolie
  • Angus & Oink Tandoori rub

Instructies
 

  • Snij de kippendijen in blokjes en doe deze in een kom. Bestrooi de kippendij blokjes rijkelijk met de Tandoori rub. Meng dit goed door elkaar, zodat alle blokjes rondom goed met rub zijn bedekt.
  • Zet de kom ca. 1 uur weg in de koelkast.
  • Voeg na ca. 1 uur de (Griekse) yoghurt toe, zodat alle kippendij blokjes in de yoghurt liggen. De kippendij blokjes hoeven niet helemaal onder de yoghurt te verdwijnen.
  • Zet de kom 8-12 uur weg in de koelkast.
  • Go, go, go, fire up that Wok!
  • Als de wok heet is (dit gaat heel snel), doe dan een beetje zonnebloemolie in de wok. Voeg ook de kippendij blokjes, met een beetje yoghurt toe en wok de kippendij blokjes bruin en gaar. Voeg hierna wat kwark toe om de tandoori “af te blussen”, laat nog 2 tellen pruttelen.
  • Serveer de kip tandoori en maak dit af met een garnering van fijn gehakte verse koriander.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!