Fish & Chips Focaccia

4 van 1 beoordeling

Ingrediënten
  

  • 600 gr Zeeduivel
  • 3 el mayonaise
  • Sap van 2 Limoenen
  • 2 tl matchapoeder
  • 1 tl witte peper
  • 1 Potje furikake dit is een mengsel van zeewier, sesam ,wasabi en bonitovlokken
  • 4 kleine foccacia’s
  • 1 zak chips ‘’Salt & Vinegar’’
  • Klein kropje Lollo Bianco of pluksla

Instructies
 

  • Gaar de zeeduivel op het rookplankje direct boven de kolen op een temperatuur van 120°C, gaar de zeeduivel tot een kerntemperatuur van 65°C.
  • Was ondertussen de sla en dep het daarna goed droog.
  • Maak ondertussen een dressing van de mayonaise, limoensap, witte peper, matchapoeder en 1 eetlepel furikade.
  • Pluk de gare zeeduivel in kleine stukjes.
  • Grill de focaccia aan beiden kanten bruin.
  • Beleg de focaccia met chips en lollo bianco, doe de dressing op de sla, leg de geplukte zeeduivel er op en strooi er royaal furikade overheen.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!