Finger Licking Chicken
Benodigdheden
- Vuur&Rook Briketten
- Vuur&Rook Apple Chips
- Vuur&Rook Meat Injector
- Vuur&Rook Glaze kwast
Ingrediënten
- 1 kg kippenvleugels
- LetzQ Chicken Rub
- The Rose Garden Honey Melon BBQ Sauce ‘n Glace
- Honing
- Glaasje appelsap
Instructies
- Meng een koffiekopje appelsap met een theelepel Chicken Rub en een theelepel honing.
- Spuit dit mengsel in de kippenvleugels.
- Go, Go, Go fire up the Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing op 120c, en voeg een handje Apple Chips toe.
- Wrijf de vleugels in met de LetzQ Chicken Rub en leg ze op het indirecte gedeelte van je barbecue. Leg een handje Vuur&Rook Apple Chips op de hete briketten. Sluit de deksel en laat de vleugels gedurende 45 minuten garen.
- Meng ondertussen 2 eetlepels honing met 2 eetlepels The Rose Garden Honey Melon BBQ Sauce ‘n Glace. Smeer met een kwast de vleugels in met dit mengsel. Doe dit lekker dik, want het moet natuurlijk ‘finger licking’ vleugels worden.
- Leg de vleugels direct boven de briketten. Keer nu snel en regelmatig totdat ze mooi gaar zijn.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!