Dollie's Pulled Chicken & Egg Salade
Benodigdheden
- Vuur&Rook Chicken Sitter
- Vuur&Rook Meat Claws
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1 hele kip
- Serial Grillaz Chicken Dust
- Zongedroogde tomaten op olie basis
- Bosje peterselie
- Zwarte peper grof gemalen
- Zout
- Dollie Sauce Pepper Curry
Instructies
- Wrijf de kip in met de Chicken Dust en grill de kip tot een kerntemperatuur van 73°C op een voorverwarmde bbq op 180°C/200°C op een kip standaard (eventueel met een blikje bier).
- Kook de 6 eieren, pel ze en snij ze fijn of haal ze 2 tot 3x door een eiersnijder.
- Hak de peterselie en snij de zongedroogde tomaatjes fijn.
- Neem 2 vorken of klauwen om de kip mee te pullen, haal zoveel mogelijk vlees van de botten en pull de kip.
- Meng nu alles bij elkaar en doe er een flinke hoeveelheid Dollie Sauce Pepper Curry door. Strooi vervolgens wat grof gemalen zwarte peper eroverheen en breng eventueel nog wat meer op smaak met wat zout
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!