Dollie’s Herfst Flammküche
Benodigdheden
- Vuur&Rook Pizzasteen
Ingrediënten
- flammküche bodem
- Creme Fraiche
- Kleine bospaddestoelen
- Blokjes voor gegaarde pompoen
- Rode uienringen
- blokjes spek/bacon
- Dollie Sauce Original
Instructies
- Meng de Creme Fraiche met de Dollie Sauce Original. (50/50)
- Bestrijk de flammküche bodem met dit mengsel.
- Beleg de flammküche nu met blokjes bacon, voorgegaarde pompoen blokjes, rode uienringen en de kleine bospaddestoelen.
- Verwarm de bbq met pizza plaat naar 200°C.
- Bak de flammküche af op hoge temperatuur op de pizza plaat totdat de bodem mooi knapperig is en de ingrediënten mooi gekarameliseerd zijn.
- Snij de flammküche in puntjes en geniet samen met vrienden en familie.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!