Dollie’s Herfst Flammküche

Nog geen beoordelingen

Benodigdheden

  • Vuur&Rook Pizzasteen

Ingrediënten
  

  • flammküche bodem
  • Creme Fraiche
  • Kleine bospaddestoelen
  • Blokjes voor gegaarde pompoen
  • Rode uienringen
  • blokjes spek/bacon
  • Dollie Sauce Original

Instructies
 

  • Meng de Creme Fraiche met de Dollie Sauce Original. (50/50)
  • Bestrijk de flammküche bodem met dit mengsel.
  • Beleg de flammküche nu met blokjes bacon, voorgegaarde pompoen blokjes, rode uienringen en de kleine bospaddestoelen.
  • Verwarm de bbq met pizza plaat naar 200°C.
  • Bak de flammküche af op hoge temperatuur op de pizza plaat totdat de bodem mooi knapperig is en de ingrediënten mooi gekarameliseerd zijn.
  • Snij de flammküche in puntjes en geniet samen met vrienden en familie.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!