Diamanthaas met bacon kruidenkorst

5 van 5 stemmen
Porties 0

Benodigdheden

Ingrediënten
  

  • 1 Diamanthaas
  • 100 gr gerookt ontbijtspek
  • 15 sprietjes bieslook
  • Blaadjes rozemarijn
  • 1 el mayonaise
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Kruid de diamanthaas met peper en zout, en laat deze minimaal 30 minuten rusten.
  • Go, Go, Go Fire Up The Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing (150°C)
  • Bak het ontbijtspek krokant op de skillet, en laat ze daarna afkoelen.
  • Snij de bieslook, rozemarijn en de spek en meng dit door elkaar
  • Smeer de diamanthaas in met mayonaise en rol deze vervolgens door het spek/kruiden mengsel. Leg hem in de bbq totdat het een kerntemperatuur van 51°C heeft.
  • Laat hem 10 minuten rusten in de aluminiumfolie.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!