Crazy Orange Salmon Wrap

Nog geen beoordelingen

Ingrediënten
  

  • 150 gr Zalmzijde op de huid
  • Crazy Orange rub
  • 1 wrap
  • Truffel mayo
  • Mini tomaatjes
  • Sjalot
  • Rode punt paprika
  • Champignons
  • Stukje prei
  • ½ gekookt ei
  • Peper
  • Zout
  • Olie
  • 30-50 gr Roomboter
  • Tuinkers

Instructies
 

  • Leg de zalm op de huid op een plank, en strooi er de rub over naar eigen hoeveelheid.
  • Snijdt de mini tomaatjes, sjalot, rode puntpaprika, champignons en prei klein.
  • Go, Go, Go, Fire Up The Q! Maak je BBQ klaar voor directe garing (115°C)
  • Bak de groente in een skillet totdat deze gaar zijn.
  • Leg de zalm op de Q (direct) met huid naar beneden, Voor 5 tot 10 minuten .
  • Haal de zalm van de Q en leg hem in de skillet met een klont roomboter, schep regelmatig de roomboter over de zalm. De zalm is klaar wanneer er een kerntemperatuur van 48°C is bereikt.
  • Neem een wrap en besmeer deze met truffel mayonaise. Verdeel hier wat groente over samen met het ei en de saus.
  • Pak een stuk zalm en leg die daar weer boven op met een beetje tuinkers.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!