Crazy Orange Salmon Wrap
Benodigdheden
Ingrediënten
- 150 gr Zalmzijde op de huid
- Crazy Orange rub
- 1 wrap
- Truffel mayo
- Mini tomaatjes
- Sjalot
- Rode punt paprika
- Champignons
- Stukje prei
- ½ gekookt ei
- Peper
- Zout
- Olie
- 30-50 gr Roomboter
- Tuinkers
Instructies
- Leg de zalm op de huid op een plank, en strooi er de rub over naar eigen hoeveelheid.
- Snijdt de mini tomaatjes, sjalot, rode puntpaprika, champignons en prei klein.
- Go, Go, Go, Fire Up The Q! Maak je BBQ klaar voor directe garing (115°C)
- Bak de groente in een skillet totdat deze gaar zijn.
- Leg de zalm op de Q (direct) met huid naar beneden, Voor 5 tot 10 minuten .
- Haal de zalm van de Q en leg hem in de skillet met een klont roomboter, schep regelmatig de roomboter over de zalm. De zalm is klaar wanneer er een kerntemperatuur van 48°C is bereikt.
- Neem een wrap en besmeer deze met truffel mayonaise. Verdeel hier wat groente over samen met het ei en de saus.
- Pak een stuk zalm en leg die daar weer boven op met een beetje tuinkers.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!