Chicken Thigh Rolls
Ingrediënten
- Kipdijen zonder vel en been
- Chicken Rub
- Cheddarkaas
- Spek
- Slagers touw
- Kernthermometer
- BBQ Sauce
Instructies
- Kruid de kipdijen rondom met de rub
- Leg de cheddarkaas aan de binnenkant van de kipdij en rol deze op met de cheddarkaas aan de binnenkant.
- Wikkel om de kipdij een laagje spek.
- Gebruik slagers touw om de gehele rol goed in te vinden zodat deze niet meer uit elkaar valt. * Begin met het indraaien. net zoals bij veter strikken. Doe het indraaien niet 1 maar 3 keer. Hierna kan je het touw afknopen en de uiteinden wegsnijden.
- Go, Go, Go, Fire Up The Q! Bereid je bbq voor op indirecte garing 110c
- BBQ de kipdij rolletjes tot 70c kern en bestrijk ze met de BBQ Saus. laat ze daarna nog liggen tot ze een kern van 85C hebben bereikt.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!