BackYard Pulled Pork by Mr. Ed
Benodigdheden
- Vuur&Rook Meat Injector
- Vuur&Rook Cherry Blocks
- Vuur&Rook Glaze kwast
- Vuur&Rook Meat Claws
Ingrediënten
- 2,5 kg Procureur
- Franky’s Pork Prank
- The Rose Garden Roses Are Red Competition BBQ Sauce
- Appelsap
Instructies
- Zet de procureur in de Franky's Pork Prank Rub, en laat de rub 12 uur intrekken.
- Injecteer de procureur met de appelsap.
- Go, Go, Go, Fire up the Q! maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur&Rook cherry of appel blocks toe.
- Leg de procureur indirect op je bbq tot een kerntempratuur van 88°C.
- Als de procureur de kern van 88°C heeft bereikt, smeer hem dan dik in met de Rose Garden BBQ sauce, en laat hem nog ongeveer 20 min liggen
- Haal de procureur van de BBQ en laat hem 20 min rusten.
- Go, Go, Go, pull that Pork!
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!