BackYard Pulled Pork by Mr. Ed

Mr. Ed - Vuur & Rook
4 van 6 stemmen

Benodigdheden

  • Vuur&Rook Meat Injector
  • Vuur&Rook Cherry Blocks
  • Vuur&Rook Glaze kwast
  • Vuur&Rook Meat Claws

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Zet de procureur in de Franky's Pork Prank Rub, en laat de rub 12 uur intrekken.
  • Injecteer de procureur met de appelsap.
  • Go, Go, Go, Fire up the Q! maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur&Rook cherry of appel blocks toe.
  • Leg de procureur indirect op je bbq tot een kerntempratuur van 88°C.
  • Als de procureur de kern van 88°C heeft bereikt, smeer hem dan dik in met de Rose Garden BBQ sauce, en laat hem nog ongeveer 20 min liggen
  • Haal de procureur van de BBQ en laat hem 20 min rusten.
  • Go, Go, Go, pull that Pork!
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!