Award Winning Competition Ribs by Melanie
Benodigdheden
- Vuur & Rook Meat Injector
- Vuur & Rook Kersen Chunks
- Vuur & Rook Silicone Glaze Kwast
- Aluminiumfolie
Ingrediënten
- Spare-ribs
- Franky's Pork Prank
- The Rose Garden Pineapple Jalapeno voor pittige ribs
- The Rose Garden Roses Are Red voor zoete ribs
- Roomboter
- Appelsap
- Agave siroop
- Bruine basterdsuiker
Instructies
- Verwijder het buikvlies van de spare-ribs
- Zet de spare-ribs in de Franky's Pork Prank Rub en laat de rub 12 uur intrekken
- Injecteer de Ribs tussen elk rib botje met de appelsap.
- Go, Go, Go, fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur & Rook kersen Chunks toe
- Leg de ribs voor circa 3 uur op je BBQ (hol)
- Pak je spare-ribs in, in de aluminiumfolie met een scheutje appelsap, kneepje roomboter, agavesiroop en een eetlepel bruinesuiker.
- Leg de ribs terug op je BBQ voor circa 2 uur (hol)
- Pak je ribs uit (voorzichtig want ze zijn nu breekbaar) en smeer ze royaal in met de saus.
- Leg je ribs weer terug (bol) voor circa 15 minuten.
Heb je dit recept gemaakt?Laat ons weten hoe het was!